Ga naar inhoud
Stills

Ultrakort - Fly

Regie: Patty Stenger
De levenslust spat er vanaf in deze expressieve animatiefilm. Een dame op leeftijd wil het leven vieren en de liefde consumeren. Haar bemoeizuchtige dochter heeft het daar zwaar mee.

Een zorgzame dochter vindt het moeilijk wanneer haar oude moeder de regie over haar leven terugeist. Want als ze toch doodgaat, dan liever met liefde en lol. En met drank, sigaretten en actie tussen de lakens. De mannen die op haar contactadvertenties afkomen, als vliegen op de honing, worden door de boze dochter de deur uitgezet. En over vliegen gesproken... ook die vormen een hardnekkige plaag. Verdelgen lukt niet, ze blijken moeders vrienden die in deze fantasierijke animatie voor de climax zorgen.

Credits

Production Design
Productiebedrijf
Spotted Bird
FLY_affiche.jpg
Titel: Ultrakort - Fly
Jaar: 2022
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills