Ga naar inhoud
Stills

Ultrakort - Dog Days

Regie: George Hampshire
Een definitieve punt zetten achter zijn relatie? Zo ver is Tim nog niet. In een opwelling grijpt hij in deze animatie het achtereind van de teckel van zijn ex beet. Arm beestje, en arme Tim.
Een jonge man klampt zich vast aan het laatst resterende stukje van zijn relatie: de teckel van zijn ex. Het huisdier dient in deze losjes geanimeerde film als metafoor voor zijn onvermogen om los te laten. Terwijl hij met het achterwerk van het beestje zit te kniezen, heeft zijn ex de draad weer opgepikt en stapt met de voorkant van de hond door de stad. Hoe lang rekt dit relatieleed zich nog uit - letterlijk en figuurlijk?
Titel: Ultrakort - Dog Days
Jaar: 2022
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills