Ga naar inhoud
Eenzame man in Amsterdam begeeft zich naar kantoor. Hedendaagse grootstedelijke vervreemding gespiegeld in fraaie opnamen van kale interieurs en moderne architectuur van staal, glas en beton.

De eenzame Ulrich vertoont enigszins vreemd gedrag. ’s Ochtends bij het opstaan in zijn moderne flat loopt hij twijfelend rond, aangestuurd door koppig perfectionisme. Hij gaat naar het stadsdeelkantoor, waar hij constateert dat zijn naam weer verkeerd gespeld is. Op zijn eigen kantoor klinken gesprekken absurd, maar betekenisvol. De vervreemding van de moderne samenleving spiegelt zich in beelden van steriele architectuur en kale interieurs.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects

Titel: Ulrich
Jaar: 2012
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still