Ga naar inhoud
Wanneer Maxime's vader sterft aan een erfelijke ziekte, komt de twintiger voor een belangrijke keuze te staan: laat hij zich testen of neemt hij een sprong in het ongewisse?
Wanneer Maxime's vader veel te jong sterft aan een erfelijke ziekte, realiseert hij zich dat ook hem eenzelfde lot zou kunnen treffen. In dit drama wordt de twintiger gevolgd gedurende een cruciale periode in zijn leven. Want, hoe ziet je toekomst eruit met of zonder de wetenschap dat je iets ernstigs onder de leden hebt? Maxime zal een belangrijke keuze moeten maken: laat hij zich testen op de erfelijke ziekte of neemt hij een sprong in het ongewisse?
Deze film wordt vertoond binnen het programma Vlaams.

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Productiebedrijf
RITS School of Arts
Bworg
Distributie
Dalton Distribution

Titel: Tweesprong
Jaar: 2012
Duur : 28 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Talks & Events, Vlaams
Editie: NFF 2013

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still