Ga naar inhoud
Een broertje of zusje verwelkomen is best spannend. Dat ontdekken Anna (5) en haar broertje Joey (4) in de vrolijke animatiefilm 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten.
Deze kleurrijke animatiefilm vol opgewekte kinderliedjes, is gebaseerd op een idee van Jan Smit. Het plot ligt dichtbij de belevingswereld van de jongste kijkers. Binnenkort zijn Anna (5) en haar broertje Joey (4) niet meer de enige kindjes in het gezin: hun mama gaat vandaag bevallen van een baby’tje. Op deze spannende dag worden de opgetogen kleutertjes door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Daar blijkt een eigenwijs geitje een ontsnappingskunstenaar, ontmoet het duo nieuwe vriendjes en beleven ze spannende avonturen. Ze leren vandaag dat je de krachten moet bundelen om lastige dingen in het leven aan te gaan.

Credits

Regie
Uitvoerend Producent
Scenario
Productiebedrijf
Nuts & Bolts Film Company
Submarine
Distributie
WW Entertainment BV
Postproductiebedrijf
Storm Post Production

Titel: 2 Kleine Kleutertjes: Een dag om nooit te vergeten
Jaar: 2022
Duur : 1 uur, 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills