Ga naar inhoud
Still

Tussen mensen

Regie: Maasja Ooms
Na 35 jaar huwelijk gaan Ans en Chris in relatietherapie. Documentairemaker Maasja Ooms mocht hen volgen tijdens de confronterende en soms pijnlijke sessies.

Na 35 jaar huwelijk gaan Ans en Chris in relatietherapie om nader tot elkaar te komen. Maar de ingesleten paden en frustraties zijn hardnekkig. Voor deze documentaire mocht Maasja Ooms aanwezig zijn bij de sessies die bestaan uit confrontaties en pogingen om elkaar te bereiken. De een valt aan, de ander trekt zich terug. De een wil gezien worden, de ander is zich van geen kwaad bewust. 'Ik wil ook op die pijnbank, als je begrijpt wat ik bedoel', zegt Chris in een poging woorden te geven aan zijn gevoel. Ans is geduldig. 'We hebben de tijd.'

Credits

Scenario
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Cerutti Film
Omroep
VPRO TV
Titel: Tussen mensen
Jaar: 2015
Duur : 55 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2015
Panorama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still