Ga naar inhoud
Stills

Tussen de tijd

Regie: Freija Roos
In onze herinnering is alles mooier, en maken we een mooier verhaal van ons leven. Scheppen herinneringen zulke hoge verwachtingen dat het nu tegenvalt? En wat is de waarde van alles vastleggen?
Film biedt de mogelijkheid om een kortstondig moment te vereeuwigen en de tijd stil te zetten. Wat is de waarde van het vastgelegde? Wat zijn de consequenties van het romantiseren van je herinneringen? Aan het einde van de eerste draaidag van deze film zijn alle spullen gestolen, inclusief geheugenkaartje. De beelden zijn kwijt, en een reconstructie kan nooit even goed worden. Het licht is niet meer zo mooi, de woorden evenmin. Een intiem kijkje in het maakproces, waarvan de makers volop in het thema belanden.

Credits

Sound Design
Productiebedrijf
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Titel: Tussen de tijd
Jaar: 2022
Duur : 21 minuten
Soort: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills