Achtdelige televisieserie over reclamejingle-componist Toon die tegen zijn wil een grote ster wordt nadat een ongepland optreden viral gaat op YouTube. Hoe meer Toon tegenstribbelt, hoe bekender hij wordt.

Achtdelige televisieserie over de reclamejingle-componist Toon die niets moet hebben van de flitsende muziekscene. Maar nadat een optreden van hem op een verjaardagsfeest viral gaat op YouTube, vormt hij zelf opeens het middelpunt van die wereld waar hij zo wars van is. Zijn ambitieuze zus Elise werpt zich direct op als manager. Voor Toon lijkt er geen weg meer terug; van alle kanten wordt er aan hem getrokken. Toon voelt zich een figurant in een door hem zelf veroorzaakte show waarover hij steeds minder controle heeft. Hoe meer hij tegenstribbelt, hoe bekender hij wordt.


Titel: TOON
Jaar: 2016
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: NFF Debuutcompetitie, Inschrijving, Niet vertoond op festival
Editie: NFF 2016

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still