Ga naar inhoud
ToBeContinued3.JPG

To Be Continued

Regie: Yannick Noomen, Noortje van den Eijnde, Roel Wouters, Luna Maurer
Laat je verrassen door deze cocktail van theater, een chatbot en een audiovisuele performance op locatie!

To Be Continued is een overdonderende performance over digitale technologie ★★★★☆, de Volkskrant

In een digitaal tijdperk waarin het leven in de hoogste versnelling staat, daagt To Be Continued in een half uur onze relatie met technologie uit. Nadat een bot zich via Telegram verdiept in de tijdsbeleving van de bezoekers, presenteert deze de impact van digitale cultuur op onze tijdsperceptie. De unieke combinatie van theater, de bevindingen van de chatbot en een audiovisuele installatie wordt omlijst door een soundtrack van volledig elektronisch gegenereerde muziek, geïnspireerd door de wereld van interfaces en apps. To Be Continued is een samenwerking tussen theatergezelschap Nineties, videokunstenaar Noralie, interactieve kunstenaarsstudio Moniker en muzikant/producer Philipp Thimm.

To Be Continued is onderdeel van onze digitale cultuur-expositie Storyspace, en te zien bij IMPAKT. Klik hier en lees alles over Storyspace.

Let op
- Deze productie is enkel met een smartphone te ervaren en maakt gebruik van messenger service Telegram. Met het kopen van een kaartje ga je akkoord met het gebruik van dit platform. Je contactgegevens blijven beschermd en worden niet gedeeld met andere gebruikers of bedrijven. Telegram biedt meer privacy en security opties dan WhatsApp en is ook te gebruiken zonder het delen van je mobiele telefoonnummer. Klik hier voor de FAQ voor meer informatie over Telegram. De instructies voor het downloaden van Telegram ontvang je per e-mail na aankoop van een ticket.
- Deze installatie maakt gebruik van stroboscopische effecten en rook.

Credits

Uitvoerend Producent
Interface en interaction design
Technische realisatie
Conceptontwikkeling
Nineties
Noralie
Moniker
Productiebedrijf
Nineties
Titel: To Be Continued
Jaar: 2023
Categorie: Digitale cultuurproject
Editie: NFF 2023
Gouden Kalf Competitie Digitale Cultuur Specials

Gouden Kalf nominaties

Beste Digitale Cultuurproductie (2023)
Yannick Noomen
Beste Digitale Cultuurproductie (2023)
Noortje van den Eijnde
Beste Digitale Cultuurproductie (2023)
Roel Wouters
Beste Digitale Cultuurproductie (2023)
Luna Maurer

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.