Ga naar inhoud
Still

Tijger

Regie: Martijn Hullegie
Minithriller over een jaloerse rode kater die geen meisjes in het dakappartement van zijn baasje duldt en precies weet wanneer hij met zijn nagels moet uithalen.

De hoofdrol in deze minithriller is voor een jaloerse rode kater, die met zijn starende blik, klaaglijke gemiauw en langzaam zwaaiende staart de meisjes in het appartement van een weduwnaar de stuipen op het lijf jaagt. Zeker wie geen kattenliefhebber is, voelt de spanning van het onberekenbare gedrag van de kat. Wat is het beest van plan met het nieuwe vriendinnetje? Het afwisselende perspectief tussen mens en dier verhoogt de suspense.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Montage
Titel: Tijger
Jaar: 2011
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still