Ga naar inhoud
Eerste deel uit een jaarlijkse reeks over de dromen van nu en de nog onbekende toekomst van elf Utrechtse kinderen van elf jaar die in 2018 volwassen zullen worden.
Eerste deel uit een reeks korte documentaires waarin elf Utrechtse kinderen vanaf hun elfde levensjaar jaarlijks gevolgd worden tot ze achttien worden in 2018. Regisseur Michiel van Erp ondervraagt kinderen en ouders uit verschillende sociale milieus en met verschillende achtergronden over hun leven, dromen en karakters en volgt ze in hun dagelijks leven. Een gefaseerd portret van een nieuwe generatie Utrechters.

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
De Familie Film & TV
Omroep
RTV Utrecht

Titel: Tijd van je leven
Jaar: 2011
Duur : 35 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2012

PolitiekBiografie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.