Duister, poëtisch drieluik, mede gepro­duceerd door Within Temp­ta­tion, gebaseerd op de gelijk­namige comic­serie die deze band produceerde met schri­jver Steven O’Connell en teke­naar Romano Molenaar.
Duister, poëtisch drieluik, mede gepro­duceerd door de band Within Temp­ta­tion, ter gele­gen­heid van de uitbreng van hun gelijk­namige concep­talbum. De drie surre­al­is­tische verhalen in zwart-wit, tonen een wereld vol nachtwezens en tragisch overleden zielen. De verhalen zijn gebaseerd op de gelijk­namige comic­serie die de band produceerde met de Amerikaanse schri­jver Steven O’Connell en teke­naar Romano Mole­naar (Witch­blade, Dark­ness, X‑Men).

Titel: The Unforgiving
Jaar: 2011
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte