Ga naar inhoud
Stills

The Tears of Things

Regie: Kate Voet
Ana en Krzysztof zijn uit elkaar gegroeid. Ana's dagboek wordt een brief aan haar man over de groeiende stilte tussen hen. Een film over de tragiek van verloren liefde.

Ana tracht terug te keren naar een moeilijke herinnering die over de jaren heen haar huwelijk verscheurd heeft. Ze heeft de pijnlijke ervaring nooit kunnen uiten. Zoekend naar woorden, begint ze te schrijven. Haar dagboek wordt een brief aan haar man over de groeiende stilte tussen hen. Sprekende fotografie benadrukt de langzame, pijnlijke verwijdering tussen de ooit zo gepassioneerde geliefden. Deze korte film won de juryprijs van het Kortfilmfestival Leuven.

Credits

Producent
Coproducent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Titel: The Tears of Things
Jaar: 2021
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
Vlaams

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills