Ga naar inhoud
Still 4

The Spectacular

Regie: Willem Bosch, Pieter Kuijpers
Miniserie gebaseerd op reeks waargebeurde IRA-aanslagen op Engelse doelen in Limburg eind jaren tachtig. Het hoofd van het speciaal gevormd rechercheursteam opent een spannende klopjacht op haar genadeloze tegenstander bij de IRA-cel.
Internationale miniserie over een reeks gruwelijke IRA-aanslagen, die eind jaren tachtig in Limburg plaatsvonden. Tijdens de jacht op de IRA-strijders ontstaan vermoedens van tegenwerking van hogerhand, juist wanneer er een vernietigende aanslag dreigt. Teamhoofd Jeanine Maes (Hadewych Minis) opent de jacht op de meedogenloze Fiona Hughes (Aoibhínn McGinnity), het enige vrouwelijk lid van de IRA-cel.
Titel: The Spectacular
Jaar: 2021
Duur : 53 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie NFF Festivalpremières

Gouden Kalf winnaar

Beste Bijrol Dramaserie (2021)
Michel Sluysmans

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still 1
Still 3