Ga naar inhoud
Still

The Prodigal Son

Regie: Chris W. Mitchell
Korte film waarin een mannelijke prostitué wordt opgepikt door een andere man en meegenomen naar diens huis. Nadat hij op bed is vastgebonden nemen de gebeurtenissen een bizarre wending.
Korte, Nederlandse horrorfilm over een jongeman die zijn geld verdient als mannelijke prostituée. Een man van middelbare leeftijd neemt hem mee naar zijn huis en bindt hem vast aan een bed. De jongeman beseft te laat dat hij terecht is gekomen in het huis van een geschifte familie. The Prodigal Son won de prijs voor de beste korte film op de genrefestivals in Málaga en San Sebastián.

Credits

Production Design
Set geluid
Montage
Productiebedrijf
Spellbound Films
Titel: The Prodigal Son
Jaar: 1995
Duur : 27 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2006
Nederhorror

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still