Ga naar inhoud
Still

The Pain Body

Regie: Gerson Oratmangoen
Rauwe raamvertelling over drie betrokkenen bij een geval van zinloos geweld: slachtoffer, dader en getuige. Geïnspireerd op het beruchte kopschopincident in Eindhoven in 2013.
Even poëtische als rauwe raamvertelling over drie betrokkenen bij een geval van zinloos geweld, geïnspireerd op het kopschopincident dat in 2013 plaatsvond in Eindhoven. Het slachtoffer, Eddy, heeft in zijn jonge leven veel tegenslagen gekend. Hij omarmt de negatieve energie in zijn leven en verdrinkt erin. Dat staat haaks op de persoonlijkheid van Bric, de dader. Bric heeft een ogenschijnlijk normaal leven maar blijkt een wandelende tijdbom. Rapper Orlando tenslotte is degene die de gewonde Eddy vindt en zich over hem ontfermt.


Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: The Pain Body
Jaar: 2016
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
NFF Debuutcompetitie MisdaadMaatschappijDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.