Ga naar inhoud
HALAL_LASTRIDE_STILL2.jpg

The Last Ride of the Wolves

Regie: Alberto De Michele
Misdaaddrama waarin een oude crimineel een allerlaatste overval beraamt. Zijn hardnekkige gokverslaving dwingt Pasquale tot actie. Maar Pasquale’s ‘laatste slag’ blijkt niet de enige roof die op de planning staat.
Pasquale, een oude boef die zijn hele fortuin verloor aan een gokverslaving, beraamt zijn laatste grote overval. Hiervoor herenigt hij De Wolven, een bende Noord-Italiaanse criminelen. Met de overval op een geldwagen die twaalf miljoen euro vervoert, hopen de heren zichzelf van een goed pensioen te voorzien. Pasquale is zich er echter niet van bewust dat dit niet de enige roof is die zal plaatsvinden. Dit misdaaddrama op het snijvlak van documentaire en fictie is gebaseerd op een waargebeurde misdaad.
Titel: The Last Ride of the Wolves
Jaar: 2022
Duur : 1 uur, 21 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

HALAL_LASTRIDE_STILL1.jpg
HALAL_LASTRIDE_STILL5.jpg