Dialoogloze korte film uit het de serie Erotic Tales waarin een getrouwde man in een winkelgalerij flirt met een mooie sensuele vrouw. Overmoedig maakt hij een obsceen gebaar. De vrouw neemt wraak.
Derde van drie door Jos Stelling geregisseerde delen uit de Duitse erotische reeks Erotic Tales. Met de Belgische acteur Gene Bervoets als centrale figuur. Plaats van handeling is een overdekte winkelgalerij. Een man, midden veertig, staat voor de etalage van een lingeriewinkel te wachten op zijn echtgenote. Zijn aandacht wordt getrokken door een mooie sensuele vrouw (fotomodel Anouska Wink). Het wederzijdse geflirt maakt de man overmoedig en hij verliest zich in obscene gebaren. De vrouw neemt op haar eigen provocerende manier wraak.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Productiebedrijf
Jos Stelling Films
Ziegler Filmproduktion GmbH

Titel: The Gallery
Jaar: 2003
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2005

Gouden Kalf nominaties

Beste Korte Film (2003)
Jos Stelling

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.