Ga naar inhoud
Stills

Teledoc Campus - ROUW

Regie: Marleen van der Werf
Cinematografisch essay over vergankelijkheid en verlies, waarin de maker visueel uiting geeft aan haar beleving van een rouwproces. De natuurlijke, haar ooit zo vertrouwde omgeving, is een onherkenbaar schemergebied geworden.
In deze essayistische documentairefilm over vergankelijkheid geeft de maker aan de hand van beelden uit de natuur uiting aan haar beleving van een rouwproces. De natuurlijke omgeving die haar eerder zo veilig en vertrouwd was, is na het verlies een onherkenbaar schemergebied geworden, waar gemis plots kan opdoemen van achter de horizon. Het is een plek geworden waar onbestemde gevoelens in golven aanspoelen. Waar de nacht en het duister intense herinneringen tot leven wekken, maar waar ook troost verscholen ligt.
Rouw_Affiche.jpg
Titel: Teledoc Campus - ROUW
Jaar: 2022
Duur : 31 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills