Ga naar inhoud
Stills

Teledoc Campus - Ongepland

Regie: Janetta Ubbels, Robin Zwaan

Persoonlijke documentaire van een dertiger met kinderwens, wier vader haar aanraadt 'het gewoon te doen’. Maar is het wel ethisch om een bedpartner ongevraagd en ongepland vader te maken?

Janetta Ubbels (37) is een vrouw met een kinderwens. Haast is geboden. Als nota bene haar eigen vader oppert om ‘het gewoon te doen’, staat ze als filmmaker stil bij de vraag: is het ethisch om een man ongepland vader te laten worden? In deze persoonlijke documentaire gaat ze in gesprek met drie van hen. Hoe was het voor hen om te horen dat ze plotseling een kind kregen? Voelden ze paniek, schaamte of onverwacht geluk bij zo’n voldongen feit?
Titel: Teledoc Campus - Ongepland
Jaar: 2022
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills