Ga naar inhoud
Stills

Teledoc Campus - Held op papier

Regie: Max Ploeg
Ontevreden met zijn bestaan als receptionist, wil Rutger stripheld worden. Eerst door Lucky Luke te imiteren, daarna in een strip over zijn eigen leven. Een documentaire ode aan de verbeeldingskracht.
Korte documentaire over Rutger, die ooit grote dromen had en studeerde aan de kunstacademie. Nu zit hij achter de balie van een verzorgingshuis, waar hij droomt van een grootser leven. Hij komt op het idee zichzelf een nieuwe identiteit aan te meten: die van stripheld Lucky Luke. Hoewel hij daarin succesvol is, is het niet genoeg. Hij begint aan een strip over zichzelf; een onwaarschijnlijke stripheld in een verhaal waarin niets opzienbarends gebeurt. Een superheld zonder superkracht, maar met verbeeldingskracht.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Camera
Production Design
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Montage
Titel: Teledoc Campus - Held op papier
Jaar: 2022
Duur : 28 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills