Ga naar inhoud
kantoorhond_2.8.1.jpg

Teledoc Campus - De Kantoorhond

Regie: Iris Grob
Het burn-outprobleem is groter dan ooit. Ruim een miljoen Nederlanders heeft chronische vermoeidheidsklachten door werkstress. Maar er is mogelijk een oplossing in zicht: de kantoorhond.
In een wereld vol met deadlines en werkstress is het aantal burn-outs de afgelopen jaren enorm gestegen. Eén op de zes werknemers kampt met chronische vermoeidheidsklachten, waardoor veel bedrijven naar een oplossing zoeken. In deze korte documentaire kijkt filmmaker Iris Grob achter de schermen bij een grote multinational, die onderzoekt of het hebben van honden de werkstress kan verlagen. Gaat een kantoorhond de sfeer op de vloer verbeteren en zo de werkdruk verlagen? Of zorgt een hond in het pand juist voor extra stress?

Credits

Uitvoerend Producent
Productiebedrijf
Hazazah Pictures
Omroep
KRO-NCRV
Postproductiebedrijf
Captcha!
Poster De Kantoorhond
Titel: Teledoc Campus - De Kantoorhond
Jaar: 2023
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2023
Premières

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer