Ga naar inhoud
Hoe is het om als jongvolwassene al compleet opgebrand te zijn? Als ook een vakantie niet genoeg is om er weer bovenop te komen? Zes jongeren vertellen hun verhaal.

Wat doe je als alle normale dingen je te veel zijn? Als sporten of uitgaan niet meer lukt en je een paniekaanval in de supermarkt krijgt? In deze intieme en persoonlijke documentaire vertellen zes jonge mensen hoe zij omgaan met hun burn-out. Op deze leeftijd zijn zij gedwongen om na te denken over hun grenzen. Hun verhalen hebben veel overeenkomsten; hoe komt het toch dat zoveel jongvolwassenen in de bloei van hun leven opgebrand raken?


Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Sound Design
Set geluid
Productiebedrijf
July Film
Omroep
NTR
Postproductiebedrijf
Storm Post Production

Titel: Teledoc Campus - Brandstof
Jaar: 2022
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills