Ga naar inhoud
De excentrieke tweeling Lisa en Chrisje is onafscheidelijk, maar wanneer er opeens een grote verandering in Lisa’s leven komt, lijkt dit misschien voor altijd te veranderen.

De hechte band tussen de eigenzinnige tweeling Lisa en Chrisje kan soms ook een vloek zijn. Wat gebeurt er als er ineens een grote verandering in Lisa’s leven komt? Hoe gaat Chrisje daarmee om? Ze waren altijd onafscheidelijk, misschien gaat dat nu wel veranderen. Of misschien geeft het ook Chrisje juist nieuwe kansen. In deze documentaire zien we hoe mooi en hecht, maar ook hoe moeilijk het is om zo’n sterke tweelingband te hebben.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
De Haaien
Omroep
KRO-NCRV

Titel: Teledoc Campus - Alleen samen
Jaar: 2022
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills