Ga naar inhoud
Wat als je schoenen je overal naartoe kunnen brengen? Deze stop-motion animatie vertelt een socialmediasprookje over de reisdrang in onze moderne samenleving. De likes tellen zwaarder dan de beleving.
Wat zou je doen als je je een plaats kon inbeelden en daar met je magische schoenen in slechts twee klappen naartoe kon gaan? In deze korte stop-motion animatie belandt de hoofdpersoon in een sprookje, maar dan wel een in het socialmediatijdperk met de enorme reisdrang van onze moderne samenleving. Van Venetië tot Cappadocië en zelfs de maan, de prachtige omgevingen lijken er steeds minder toe te doen dan de hoeveelheid likes.

Credits

Production Design
Geluidsnabewerking
Kostuumontwerp
Productiebedrijf
ArtEZ

Titel: Supershoes
Jaar: 2021
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studentencompetitie, Genomineerd Talent Awards 2021
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills