Ga naar inhoud
In dit korte drama bereidt een jonge actrice zich tijdens een zomerdag voor op een belangrijke auditie. Haar concentratie en motivatie worden op de proef gesteld door de plakhitte en mensen met andere plannen.
Een dag voor een belangrijke auditie probeert Danaé, een jonge actrice, haar tekst te leren. Maar midden in de plakhitte raken haar concentratie en motivatie snel zoek. Bovendien lijkt iedereen in de stad betere plannen te hebben. Van huisfeestjes en terrashangen tot aan het bekijken van een EK-wedstrijd van het Nederlands elftal. Terwijl Danaé worstelt met de tekst en haar auditie nadert, dringt de broeierige stad zich in dit korte drama steeds verder aan haar op.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking

Titel: SUNI
Jaar: 2022
Duur : 30 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills