Ga naar inhoud
Korte televisiefilm over Sabrina, die worstelt met haar puberteit. Als haar vriendin en fietsmaatje een vriendje krijgt en het met háár grote liefde niet wil lukken, doet Sabrina 'het' met een onbekende.
De vriendinnen en fietsmaatjes Sabrina en Maaike trainen voor de ronde van Stampersgat. Sabrina is al jaren verliefd op Maaikes broer. Ze draaien onhandig om elkaar heen, maar veel gebeurt er niet. Dan duikelt de vroegrijpe Maaike moeiteloos een vriendje op, mét stoere motor. Ze praat voortdurend over hem, maar houdt het alleen bij zoenen. Toch raakt Sabrina zo gefrustreerd dat ze een onbekende in de bus verleidt tot een heuse one night stand. Van Dusseldorp filmde de meisjes dicht op de huid in een winters platteland.

Titel: Subiet!
Jaar: 2006
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, One Night Stand II
Editie: NFF 2006

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiedrama (2006)
Simone van Dusseldorp

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still