De achttienjarige Elizabeth heeft het zwaar te verduren in deze heftige thriller rond eigentijdse jongerenproblemen. Ze wordt gruwelijk gepest en is jaloers op het mooiste meisje van de klas. Dan neemt ze een dramatische beslissing.

De mollige achttienjarige scholiere Elizabeth heeft het zwaar te verduren. Ze wordt getreiterd, aangerand en gruwelijk gepest. Sinds haar ouders gescheiden zijn raakt ze steeds meer geïsoleerd. Er is één jongen die haar helpt, maar die kiest uiteindelijk toch voor het mooiste meisje van de klas. Elizabeth fantaseert over hoe het zou zijn als de rollen waren omgedraaid. Wanneer alles haar uiteindelijk te veel wordt, neemt ze een dramatische beslissing. Een heftige thriller rond eigentijdse jongerenproblemen, naar het gelijknamige boek van Judith Visser.

Credits

Set geluid
Sound Design
Visual Effects
Montage
Cast (hoofdrol)

Titel: Stuk!
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 50 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2014

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer