Ga naar inhoud
Vuilnisman Patrick is boos en alles moet kapot. Tijdens een verplichte anger management-cursus ontmoet hij andere boze mensen en leren ze dansen in plaats van vechten. Kunnen ze hun woede omvormen?
Wanneer Patrick tijdens zijn dagelijkse ronde op de vuilniswagen een vuilniszak uit zijn handen laat glippen, besluit hij deze volledig verrot te slaan. Hij neemt ook een tuinhek, een Grieks-Romeins standbeeld en een paar bloempotten mee. Onder druk van een experimenteel therapeut moet hij door middel van ‘dans en beweging’ op zoek naar een andere uitlaatklep. Hij realiseert zich dat mensen ondanks hun verschillende achtergronden gelijk zijn in hun boosheid. En dat hij zijn eigen boosheid anders kan gebruiken.
STOMPEN_affiche_1.jpg

Titel: Stompen
Jaar: 2022
Duur : 13 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills