Ga naar inhoud

Tijdens de coronacrisis brengt de extraverte, in Suriname geboren volkszanger Master Stu eenzame senioren in Amsterdam-Noord troost met zijn gratis stoepfeestjes.

De straten zijn leeg in de Amsterdamse volkswijken. Door de coronapandemie zitten kwetsbare, eenzame mensen gekluisterd aan huis. Tijd voor wat leven in de brouwerij! De Surinaams-Nederlandse volkszanger Master Stu besluit de bewoners een hart onder de riem te steken met zijn stoepfeestjes. Gewapend met speakers en microfoon trekt hij van straat naar straat. Waar Master Stu verschijnt, is het een vrolijke boel en er is ook ruimte voor ontroering bij de mensen voor wie de wereld door de pandemie heel klein geworden is. Ondertussen regisseert manager en echtgenote Patrice hun nieuwste videoclip 'Anderhalve meter, is het nieuwe normaal!'.

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Staccato Films
Distributie
Staccato Films

Titel: Stoepfeestje
Jaar: 2021
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills