Ga naar inhoud
Still

Spoorweg

Regie: Jacco Groen
Over een gescheiden poëziefestivalorganisator die in een naargeestige trein zijn dochtertje kwijtraakt en niet meer weet of de trein almaar rondjes rijdt of dat hij zelf aan het doordraaien is.
Is het de angstdroom van de vader of de wraakfantasie van de dochter? Een man moet zijn dochtertje dringend afleveren bij de moeder, maar ondertussen maakt hij zich te sappel over een poëziefestival dat in de soep dreigt te lopen. De trein zit vol vreemde vrouwen en de conducteur zegt niet wat de bestemming is. Als het dochtertje plotseling spoorloos verdwenen is en de trein rondjes blijkt te rijden, is de man in nood.

Credits

Scenario
Production Design
Set geluid
Visual Effects
Montage
Titel: Spoorweg
Jaar: 2006
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2006
Gouden Kalf Competitie Hoofdprogramma

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still