Ga naar inhoud
Stills

Splendid Isolation

Regie: Urszula Antoniak

Er is weinig bekend over de ramp die Anna en Hannah zijn ontvlucht. Op een eiland denken ze veilig te zijn, maar wat is veilig? Op een dag verschijnt een geheimzinnige indringer.

Twee geliefden zijn een ramp ontvlucht en denken veilig te zijn op een verlaten eiland. Wanneer ze drinkbaar water en een verlaten huis vinden in de duinen, vervalt Anna in de rol van verzorger van Hannah. Hannahs kwetsbare toestand herinnert de twee vrouwen aan de eindigheid van hun tijd samen. Op een dag ziet Hannah iemand op het strand. De indringer is de Dood die de vrouwen gevolgd is. Minimalistische en symbolische film van Gouden Kalf-winnaar Urszula Antoniak.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Splendid_Isolation_poster_DEF1.jpg
Titel: Splendid Isolation
Jaar: 2022
Duur : 1 uur, 17 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills