Ga naar inhoud
Fiep woont in een klein huisje dat tot de nok toe is gevuld met spiegels. Ze staart zo intens naar zichzelf dat ze alleen nog haar imperfecties kan zien. Die groeien in deze animatie buiten alle proporties.
Korte animatie over een meisje dat op een afgelegen plaats in het bos woont. Haar hele hut is behangen met spiegels, ze kan niet aan zichzelf ontsnappen. Maar wat ze ziet lijkt meer op het beeld uit een lachspiegel, zo vervormd ziet ze zichzelf. In haar wanhoop schopt ze alle spiegels kapot en rent op blote voeten haar hut uit en de sneeuw in. Plotseling ziet ze daar iets heel anders.

Credits

Sound Design
Productiebedrijf
Studio Pupil
Distributie
Kaboom Distribution
Reflection_spiegeling_affiche.jpg

Titel: Spiegeling
Jaar: 2021
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills