Ga naar inhoud
Stills

Spaak

Regie: Steven de Jong
Luuk Meijer is een talentvol baanwielrenner en een slimme scheikundestudent. Zijn toekomst lijkt goud waard, maar hij verhandelt ook zelfgefabriceerde drugs. Welk pad kiest hij?
Luuk aast op medailles als indoor baanwielrenner. Tegelijkertijd is hij een briljante scheikundestudent die een handeltje heeft in zelfgefabriceerde drugs. Zo hoopt Luuk het zakelijke succes van zijn stugge vader te evenaren. Niemand lijkt te zien hoe Luuk afglijdt in illegaliteit en smokkelpartijen, op zijn beste maatje Angela en zijn oude wielrencoach Dieter na. Drama, naar Paul Roods op ware gebeurtenissen gebaseerde bestseller Groot verzet, over de liefde voor wielrennen, pretpillen, familieruzies en het maken van de juiste (levens)keuzes.
Titel: Spaak
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 46 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2018
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills