Ga naar inhoud
Engelsgesproken actiethriller met internationale cast waarin een jonge ambitieuze veiligheidsagent op zoek gaat naar de moordenaar van zijn vriendin.
Engelsgesproken actiethriller met internationale cast. Kevin Burke is een jonge ambitieuze veiligheidsagent in dienst van een machtig internationaal opererend bedrijf. Directeur Karl Jorgensen ziet Kevin als zijn eigen zoon. Een tragisch misdrijf waarbij Kevins echte vader het leven liet, bracht de toen nog kleine jongen onder de hoede van Jorgensen. Deze maakt hem uiteindelijk tot een succesvol man, tot ergenis van Jorgensens zoon Karl junior. Op de dag dat Kevin een belangrijke promotie maakt, wil hij zijn vriendin ten huwelijk vragen. De romantische avond wordt wreed verstoord als zij het slachtoffer wordt van een kille huurmoordenaar. Kevin zweert de dader te vinden en zet de achtervolging in. In een machtsspel, waarin niemand is wie hij lijkt, komt Kevin meer te weten dan hem lief is.

Titel: Soul Assassin
Jaar: 2001
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2001

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still