Ga naar inhoud
Het lijkt de ideale oplossing: Kasper komt na de scheiding tijdelijk weer bij Soof en de kinderen wonen. Lekker praktisch alles onder één dak. Al snel blijkt deze nieuwe situatie verre van ideaal.
De succesvolle Soof-films krijgen een vervolg met een tv-serie, die begint waar Soof 2 eindigde. Kasper en Soof zijn gescheiden. Als Kaspers eigen ‘mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen: ook Soof ziet wel voordelen. Zo heeft ze meer tijd om zich op haar restaurant te richten. Maar al snel blijkt dat deze situatie leidt tot een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen.


Titel: Soof een nieuw begin
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: L'OR Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2017

Gouden Kalf nominaties

Beste Actrice Televisiedrama (2017)
Lies Visschedijk

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still