Ga naar inhoud
Familiedrama waarin de vijftienjarige Lili worstelt met haar ontluikende seksualiteit. Zij veroorzaakt onrust in het harmonische gezinsleven. Met Gast van het Jaar Jeroen Willems als geteisterde vader.

Aan de voet van de Zwitserse Alpen woont wijnbouwer Rico (Jeroen Willems) met zijn vrouw en twee tienerdochters. De vijftienjarige Lili worstelt met haar ontluikende seksualiteit en veroorzaakt onrust in het harmonische gezinsleven. Haar vader beziet haar met nieuwe ogen en neemt afstand. Lili reageert agressief. Met haar machtsspelletjes stort ze niet alleen haar vriend maar ook haar familie in het ongeluk. Een universeel verhaal over verleiding, overtuiging, leugen en waarheid.

Credits

Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Cobra Film AG
Amka Films Productions SA
RSI Radiotelevisione svizzera

Titel: Songs of Love and Hate
Jaar: 2010
Duur : 1 uur, 29 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Focus: Gast van het Jaar
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still