Korte dans­film waarin een danseres grip probeert te krijgen op de verst­edelijking. In het duet dat ontstaat tussen de danseres en haar omgeving creëert de camera zijn eigen dynamiek.
Een korte dans­film waarin een danseres grip probeert te krijgen op de verst­edelijking. In het duet dat ontstaat tussen de danseres en haar omgeving creëert de camera zijn eigen dynamiek. Verschil­lende gebouwen worden door de danseres en de camera afge­tast, waarbij een verhaal over leegte, eenza­amheid en verlei­ding ontstaat. Solid Skin is de derde dans­film van regis­seur Xander de Boer en chore­ografe Maaike van Dijk.

Titel: Solid Skin
Jaar: 2004
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte