Korte dansfilm waarin een danseres grip probeert te krijgen op de verstedelijking. In het duet dat ontstaat tussen de danseres en haar omgeving creëert de camera zijn eigen dynamiek.
Een korte dansfilm waarin een danseres grip probeert te krijgen op de verstedelijking. In het duet dat ontstaat tussen de danseres en haar omgeving creëert de camera zijn eigen dynamiek. Verschillende gebouwen worden door de danseres en de camera afgetast, waarbij een verhaal over leegte, eenzaamheid en verleiding ontstaat. Solid Skin is de derde dansfilm van regisseur Xander de Boer en choreografe Maaike van Dijk.

Credits

Producent
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Deboerandvandijk

Titel: Solid Skin
Jaar: 2004
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, Panorama
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still