Burt Reynolds is Larry, die eind jaren zestig na een reis door Marokko in Amsterdam is neergestreken en een tweedehands boekwinkel runt. Als hij de Marokkaanse Aïsha ontmoet, is het gedaan met de rust.
Engels gesproken romantische speelfilm waarin Burt Reynolds de hoofdrol vertolkt van de Amerikaanse Larry die eind jaren zestig, na een reis door Marokko, in Amsterdam is neergestreken. Nu werkt èn woont de ex-hippie in zijn eigen tweedehands boekwinkel aan de gracht. Een stoffige koffer vol met ooit door hem zelf geschreven poëziebundels brengt zoete herinneringen naar boven. Flashbacks tonen een love-story waarin Larry een romantisch avontuur beleeft met een Marokkaanse schoonheid. De charismatische vrijgezel kan het verleden niet loslaten en hij heeft ook geen ambitieuze toekomstplannen meer. Zelfs niet als een gewiekste zakenman (grappige rol van Pierre Bokma) zijn oog laat vallen op Larry's pand en hem er veel geld voor biedt. Alles verandert als op een dag de winkel wordt bezocht door een Amerikaans-Marokkaans meisje dat op zoek is naar zichzelf en met het oog daarop zeer persoonlijke foto's maakt.

Titel: Snapshots
Jaar: 2002
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2002

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.