Ga naar inhoud
Still

Smeris II

Regie: David Lammers, Annemarie van de Mond, Marc Willard
In dit tweede seizoen van Smeris verplaatst de actie zich van Tilburg naar de duistere onderwereld van Amsterdam. Het kleurrijke rechercheduo Theo en Willem ontdekt zaken die hen ook persoonlijk raken.
In dit tweede seizoen van Smeris, de serie rond de onstuimige rechercheur moordzaken Theo Kamp, verplaatst de actie zich van Tilburg naar Amsterdam. Het onderzoek naar de aanslag op Theo voert naar de duistere wereld van XTC en prostitutie in de hoofdstad. Theo's partner Willem komt daar tot zijn schrik ook de criminelen tegen die eerder zijn dochter ontvoerden. Bendeleider is de levensgevaarlijke Vlaamse topcrimineel Guy Moliers. In diens kielzog duikt ook Robert Kamp op, de vader naar wie Theo al negen jaar op zoek is.

Titel: Smeris II
Jaar: 2015
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2015
Panorama DramaMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.