Ga naar inhoud
Een stiekeme verslaafde maakt een beklemmende videoboodschap op de dag van zijn zelfmoord. Regiedebuut van acteur Jack Wouterse.
Een onopvallende man trekt zich terug in zijn beklemmende appartement. Zijn wereld bestaat uit excessen: dwangmatig eten, cocaïne, drank. Deze verfilming van een theatermonoloog bestaat uit een videoboodschap die de man heeft gemaakt op de dag dat hij een einde maakt aan zijn leven. Hij toont de waanzin in het hoofd van een verslaafde, zijn zoektocht naar innerlijke rust en een diepgeworteld verlangen naar een ander leven. Regiedebuut van acteur Jack Wouterse.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Cast (hoofdrol)
Coproducent
RO Theater

Titel: SLAAF
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 18 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer