Een stiekeme verslaafde maakt een beklem­mende video­bood­schap op de dag van zijn zelf­moord. Regiede­buut van acteur Jack Wouterse.
Een onop­val­lende man trekt zich terug in zijn beklem­mende apparte­ment. Zijn wereld bestaat uit excessen: dwang­matig eten, cocaïne, drank. Deze verfilming van een theater­monoloog bestaat uit een video­bood­schap die de man heeft gemaakt op de dag dat hij een einde maakt aan zijn leven. Hij toont de waanzin in het hoofd van een verslaafde, zijn zoek­tocht naar inner­lijke rust en een diepge­worteld verlangen naar een ander leven. Regiede­buut van acteur Jack Wouterse.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Cast (hoofdrol)

Titel: SLAAF
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 18 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2014

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte