Ga naar inhoud
Deze tweede samenwerking tussen de Noorse popster Sigrid en regisseur Femke Huurdeman levert een visueel overdonderend ruimtesprookje op, waarin de kosmos een grote vrolijke speeltuin blijkt.
Zangeres Sigrid beschrijft het zelf als het raarste dat ze ooit deed op muzikaal gebied: spelen met planeten en ufo’s, maar ook met tijd en ruimte, en dit alles met de ring van Saturnus als een kroon op haar hoofd. Op speelse wijze trekt regisseur Femke Huurdeman spectaculaire sets, props en camerawerk uit de kast om Sigrids vrolijke en sferische muziek tot zijn recht te laten komen.

Credits

Producent
Coproducent
Production Design
Kostuumontwerp
Visual Effects
Productiebedrijf
CANADA

Titel: Sigrid - It Gets Dark
Jaar: 2022
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills