Ga naar inhoud
Korte animatie in losse, ronde tekenstijl over een klassieke situatie: een schipbreukeling op een klein onbewoond eiland, hopend op redding. Een dolgedraaide schatzoeker-piraat brengt hoop.
Een klassieke situatie: schipbreukeling, klein onbewoond eiland, palmboom, zee zo ver het oog reikt. In een losse, ronde stijl getekend, bestaat het mannetje in deze animatiefilm slechts uit hoofd, lijf, handen en voeten - ook zonder armen, benen en nek is hij herkenbaar genoeg. Op een kabbelend muziekje zoekt onze held naar een uitweg. Die arriveert, misschien, in de vorm van een dolgedraaide piraat op schattenjacht.

Credits

Producent
Coproducent
Production Design
Set geluid
Sound Design
Muziek
Productiebedrijf
Stichting Nederlands Instituut voor Animatiefilm (NIAf)
Omroep
RNTV
Distributie
Stichting Nederlands Instituut voor Animatiefilm (NIAf)

Titel: Shipwrecked
Jaar: 2005
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Kidsbios
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.