Ga naar inhoud
Een muzikant reist af naar een stad om zijn vermiste zus te zoeken. Maar de zoektocht legt een ongemakkelijke waarheid bloot; is hij zijn zus niet al veel eerder kwijtgeraakt?
Een sombere muzikant gaat in België op zoek naar zijn vermiste zus Fanny. Hij belandt onder meer in het café waar zijn zus als zangeres optrad en zoekt op het platteland Fanny's partner Clara op. Gaandeweg groeit het besef dat hij Fanny - die hij al jaren niet gesproken heeft - nauwelijks meer kent. Het in observerende stijl gefilmde psychologische drama maakt duidelijk dat de man niet alleen de verbinding met zijn zus, maar ook met zichzelf is kwijtgeraakt.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid

Titel: She Used to Sing Here
Jaar: 2021
Duur : 38 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 1
Still 5