Ga naar inhoud
Stills

Sexual Healing

Regie: Elsbeth Fraanje
Evelien, spastisch vanaf haar geboorte, snakt naar intiem contact en erkenning voor wie ze is. Sexual Healing volgt haar moedige zoektocht naar intimiteit, waarbij ze taboes niet uit de weg gaat.
Evelien is al haar heel leven spastisch en heeft alleen teleurstellende seksuele ervaringen gehad. Ze staat aan het begin van een zoektocht naar intimiteit, ontdekt nieuwe delen van zichzelf en haar lichaam, en stelt zich langzaam open voor alles wat ze haar leven lang heeft weggestopt. En dat botst met een diepgeworteld laag zelfbeeld. Een documentaire over de noodzaak van intiem, menselijk contact voor iedereen en hoe complex dat kan zijn als seks hebben niet vanzelfsprekend is.

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Tangerine Tree
Omroep
BNNVARA
Poster Sexual Healing.jpg
Titel: Sexual Healing
Jaar: 2022
Duur : 55 minuten
Soort: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills