Ga naar inhoud
Stills

Science Around Us

Regie: ARIV -
Dertiger Budi houdt een moeilijk telefoongesprek met zijn Indonesische familie die niets mag weten van zijn seksuele geaardheid. Ondertussen moet hij in Nederland de restanten van een wild feest opruimen.
De dertiger Budi woont in Nederland en heeft een slechte band met zijn familie in Indonesië die niet mag weten van zijn seksuele geaardheid. Budi verhuurt zijn appartement via AirBnB om rond te komen. Als de volgende gasten laten weten er over twintig minuten te zijn, moet hij alle sporen van het wilde feest van de dag ervoor opruimen. Ondertussen krijgt hij een telefoontje van zijn broer in Indonesië: hun vader ligt in het ziekenhuis en weigert medische behandeling. Budi heeft twintig minuten de tijd om alles af te handelen.
Titel: Science Around Us
Jaar: 2021
Duur : 20 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2021
NFF Studentencompetitie Genomineerd Talent Awards 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills