Ga naar inhoud
Stills

Schuld

Regie: Patrick Carelsz
Dankzij de komst van een toerist kan de hoteleigenaar van een Nederlands dorpje eindelijk zijn schuld aflossen. Dan blijkt dat hij niet de enige met schulden is in deze economische komedie.

In een pittoresk Nederlands dorpje komt onverwachts een buitenlandse muzikant aan. De hoteleigenaar biedt die toerist een suite voor toevallig hetzelfde bedrag als de openstaande rekening bij de bakker. Wanneer de hotelier de centen contant in handen krijgt kan hij eindelijk zijn schuld aflossen. Dan blijkt dat de bakker ook een schuld heeft openstaan, enzovoorts. In deze absurde komedie over de circulaire economie blijkt dat het constant maken en aflossen van schulden onvoorziene consequenties met zich meebrengt.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Titel: Schuld
Jaar: 2018
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018
HumorMaatschappijDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.