Ga naar inhoud
Stills

Schervengericht

Regie: Hidde Muskee
Het constante onderdrukken van zijn pedofiele gevoelens brengt Mats voor een moeilijke keuze: zal hij zijn geheim met iemand delen of moet hij verder leven in schaamte?
Mats is een student die samenwoont met twee huisgenoten. Hij heeft pedofiele verlangens, maar hij stopt deze diep weg en handelt er niet naar. Dat lukt goed totdat één van zijn huisgenoten zijn kleine broertje meeneemt naar hun studentenhuis. Mats wordt geconfronteerd met zijn eigen gevoelens en kan niet langer om zijn seksualiteit heen. Zal hij zijn geheim kunnen delen en worden geaccepteerd voor wie hij is? Of wordt hij veroordeeld voor iets wat hij niet heeft gedaan?
Titel: Schervengericht
Jaar: 2021
Duur : 19 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills