Ga naar inhoud
Still

Schatjes!

Regie: Ruud van Hemert
Vier recalcitrante pubers raken in conflict met hun stuntelige ouders. De strijd escaleert als moeder de tennisleraar van dochterlief probeert te versieren.
Vier recalcitrante pubers raken in conflict met hun stuntelige ouders. De strijd escaleert als moeder de tennisleraar van dochterlief probeert te versieren en de kinderen de villa veranderen in een zwaar gewapende vesting. Een klassiek gegeven, de strijd tussen ouders en kinderen, loopt in deze zwarte komedie op eigenzinnige een brutale wijze volledig uit de hand waarbij de autoriteit van de ouders totaal ondermijnd wordt en ze uiteindelijk letterlijk het onderspit moeten delven.
Titel: Schatjes!
Jaar: 1984
Duur : 1 uur, 43 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 1984
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still