Ga naar inhoud
Tijdens hun pauze schieten gemeentewerkers Fred en Dave per ongeluk een heks neer. Het bovennatuurlijke wezen neemt vervolgens uiteraard wraak. Komt het duo ooit nog levend uit het bos?
Wie neemt nou een pistool mee naar zijn werkomgeving? Gemeentewerkers Fred en Dave beleven er tijdens hun pauze in ieder geval genoeg plezier mee. Terwijl ze oefenen in het bos op een leeg frisdrankblikje gaat het mis: ineens stort een vrouw in elkaar. Het lichaam begraven is het plan, maar wanneer ze klaar zijn om het lijk te dumpen, blijkt dat spoorloos. Hebben ze wel een gewone vrouw neergeschoten of waarde er iets boosaardigers in het bos rond? De lunchpauze loopt vreselijk uit de klauwen.

Credits

Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Productiebedrijf
Het Shot

Titel: Sandwitch
Jaar: 2018
Duur : 18 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills